Digitaliseren van uw tandartspraktijk, hoe begint u daarmee?

Interesse in de digitalisatie van uw dentale praktijk, maar ziet u door het bos de bomen niet meer? Wat u vermoedelijk al vaak gehoord heeft: digitalisatie leidt tot een hogere efficiëntie binnen uw praktijk, waardoor u zowel tijd als geld kunt besparen. Maar hoe zet u dit dan om in de praktijk?

Wij hebben de oplossing voor u in de vorm van ConnectDental, ons digitale platform.

JF.png

“Digitalisatie is een slimme investering die op korte en lange termijn tijd en geld bespaart. Ook de patiënten zijn tevreden want de behandelingen brengen meer comfort met zich mee dan volgens de klassieke methode.

We merken dan ook dat de jonge generatie tandartsen hier zeer enthousiast op reageert. Voor een klein bedrag kan je al instappen in een digitaal traject & ook de leercurve is beperkt, dus voor iedereen, ongeacht de leeftijd, haalbaar.”
Jean-François Brusselle, teamleader ConnectDental

Op de Belgische markt begeleidt één team, onder leiding van Dirk Mauclet, zowel tandarts als tandtechnicus doorheen alle facetten van het digitale proces. Onze productspecialisten zorgen ervoor dat het neusje van de zalm op het gebied van CADCAM feilloos met elkaar communiceert, zowel binnen lab als tandartspraktijk, als tussen beiden onderling.

Hoe onderscheiden wij ons? 

Door een persoonlijke aanpak, en het uitwerken van een project op maat van uw behoeftes. Van intraorale scan over de designsoftware & het frezen tot het printen van specifieke materialen. Met ConnectDental heeft u met één contactpersoon alles binnen handbereik. Hij/zij zorgt er bovendien voor dat uw investering maximaal rendeert.

 

Ontdek ConnectDental Academy

Ons trainingscentrum dat u voorbereidt op de digitalisering van uw tandheelkundige praktijk 

Onze ConnectDental Academy staat klaar om u te helpen met de digitalisering van uw tandartsenpraktijk. U kan er terecht voor kennismakingsmomenten, opleidingen en hands-on trainingen. Zowel voor beginners als voor gevorderden. Gegeven door onze ConnectDental specialisten en door externe trainers. Naast de in-house helpdesk wil ConnectDental hiermee een oplossing op maat bieden voor de digitale implementatie binnen uw praktijk. Door niet enkel de producten te voorzien, maar ook een degelijke opleiding, krijgt u een A tot Z dienstverlening.

Onze doelstelling in 2018 is om tandartsen en labo’s alle tools aan te reiken om de stap in de digitale wereld te zetten.

“ Beperkte groep, mensen die er al een tijdje mee werkten, goede lesgevers en een praktisch ingericht lokaal “ – reactie van deelnemer

 Benieuwd naar het aanbod van de ConnectDental Academy? Ontdek hier onze ConnectDental Academy met allerhande kennismakingsmomenten, opleidingen en hands-on demo's of klik op de knop hieronder!

Ontdek ConnectDental Academy

 

ConnectDental Academy

Mannebeekstraat 33 -8790 Waregem
Tel: 0800 30 510
www.connectdental.eu
contact@connectdental.eu
Facebook: https://www.facebook.com/ConnectDentalBelgium