Vernieuwde showroom Henry Schein


Om de innovaties op tandheelkundig vlak te volgen, besloot Henry Schein ook haar showroom in Vilvoorde te renoveren. Half juni opende de firma voor het eerst de deuren na de werken. In de toonzaal wordt zowel een assortiment consumables gepresenteerd, als equipment en digitale tandheelkundige toestellen. Kortom, alles wat u als tandarts nodig hebt, kan u bezichtigen bij Henry Schein Dental in Vilvoorde!

 
In de nieuwe showroom zijn verschillende behandelunits ingericht alsof ze echt in een praktijk staan. Daarnaast werd ook een simulatie gemaakt van een hygiëne- en een sterilisatiezone en een radiologiehoek. De nieuwe look-and-feel van de showroom is ontworpen door Archimed, specialist in medische en dentale praktijkinrichting.Blogpost Showroom III
 
In de toonzaal is ook nog ruimte voorzien voor cursusruimtes. Zo bevindt het ConnectDental Center zich in Vilvoorde. In deze ruimte worden alle toestellen inzake digitale tandheelkunde gepresenteerd, gaande van scanners tot 3D-printers. Daarnaast worden hier ook wekelijks cursussen georganiseerd over diverse onderwerpen binnen digital dentistry.    
 
64242895_2391395851144270_3462447632960454656_n.