Maak kennis met het "Direct System"

DIRECT SYSTEM van Edelweiss is een technologisch hoogstaande, moderne en micro-invasieve methode voor esthetische restauraties. Voor het eerst in de geschiedenis van de tandheelkunde kan men via de laser geprefabriceerde facetten in nanohybride composiet bewerken.


Dankzij de laserbehandeling kan men het beste van twee technologieën combineren: een anorganisch en homogeen oppervlak met een optimale glans gecombineerd met een kern van warmuithardend composiet. Zo krijgt men een optimale integratie zowel op functioneel als op esthetisch vlak.

De occlusale facetten vormen de anatomische basis voor enkelvoudige of meervoudige reconstructies alsook voor het vergroten van de verticale dimensie (OVD) in de zijdelingse delen. Ze maken ook een functionele geleiding mogelijk van de tanden in het front en de zijdelingse delen dankzij het gebruik van de “Veneer” facetten van edelweiss.

Het was nog nooit zo eenvoudig om een natuurlijk tandvorm te  verkrijgen met een glans vol vitaliteit in één zittijd en dat met efficiënte resultaten. 

EXPERTISE EN KENNIS DELEN

Ga een stap verder op het vlak van adhesieve esthetische tandzorg en ontdek het “direct system” van Edelweiss.

Ontdek onze vergevorderde kennis op het vlak van esthetische behandelingen met inbegrip van esthetische diagnostiek, behandelingsplanning volgens de biomechanische principes, bleaching en directie composiettechnieken zoals facings, esthetische composieten en occlusies.

Herken en voldoe de onbevredigde behoeften van uw patiënten, zorg daarmee voor meer selectieve behandelingen in uw kabinet en optimaliseer uw toepassingen door gebruik te maken van conserverende technieken volgens de meest strikte ethische principes.

Edelweiss Workshops BE NL