Zachter dan ooit, ergonomisch als altijd.


Wat u zult zien: de fascinerende, elegante kleur, Graphite of Cashmere, en het superieure design. Wat u zult voelen: het extreem comfortabele traagschuim, bedekt met een zacht en soepel materiaal. Wat uw patiënten zullen zeggen: “Ik heb zelden zo comfortabel bij de tandarts gezeten, zelfs tijdens langere behandelingen.”


Zachter en aantrekkelijker dan ooit

  • Zachte bekleding van traagschuim en imitatieleer
  • Aantrekkelijke, zachte bekleding die aanvoelt als echt leer
  • De bekleding is voorzien van gecertificeerde antimicrobiële bescherming volgens EPA-normen (de Environmental Protection Agency in de Verenigde Staten)
    Hoogwaardig, met de hand afgewerkt designstiksel
  • Exclusief met de hand gemaakt in Duitsland
  • Verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren, Graphite en Cashmere. Deze kleuren zijn exclusief voor de KaVo RELAXline met zachte bekleding
  • Voor zitkussens, de Progress- en Comfort-rugsteunen, hoofdsteun met dubbel scharnier, mechanische/pneumatische vergrendeling en gemotoriseerde hoofdsteun

Tandheelkundige uitmuntendheid op ieder vlak

Kavo

Apparatuur voor in de praktijk
KaVo-behandeleenheden, lampen, tandartsstoelen, systemen voor communicatie met de patiënt, tandheelkundige microscopen en aanvullende bedieningsaccessoires voor de tandartspraktijk

 

Instrumenten
Tandheelkundige handstukken en hoekstukken, turbines, polijsthandstukken en kleine apparaten voor diverse toepassingsgebieden; van diagnostiek en profylaxie tot restauratie, chirurgie, endodontie en onderhoud van instrumenten.

 

Beeldvorming
Intra-orale röntgenapparatuur, sensoren en plaatsystemen voor beeldvorming, panoramische en extra-orale röntgenapparatuur, inclusief combinaties met DVT en speciale DVT-apparatuur voor elke mogelijke indicatie in de tandheelkunde.

 

CAD/CAM
Tandheelkundige CAD/CAM-oplossingen voor eersteklas esthetische herstelwerkzaamheden die er natuurlijk uitzien en duurzaam zijn. Speciaal voor tandartsen en tandheelkundige technici.

 

KaVo Stoelen