Waarom is beroepskleding zo belangrijk?

We zien er graag verzorgd uit en het is altijd fijn om comfortabele kledij te dragen. Dit is in het beroepsleven niet anders. Twijfelt u of beroepskleding voor uw praktijk belangrijk is? Ontdek hier 3 redenen waarom het nog belangrijker kan zijn dan alledaagse kledij.

1. HYGIËNE EN BESCHERMING

Goede bedrijfskledij voldoet aan de specifieke eisen die gesteld worden binnen de sector en beschermt u tegen gevaren van buitenaf. Zo kan er steeds veilig en verantwoord gewerkt worden. Het beperkt het gevaar en risico’s die uw werkzaamheden en werkomgeving met zich meebrengen, en verzekert u omgekeerd een maximale veiligheid voor uw patiënten.

2. vertrouwen en professionaliteit

Er verzorgd en net bij lopen geeft uw patiënten ook het gevoel van vertrouwen en professionaliteit, een niet onbelangrijke factor voor wie in de tandartsstoel belandt. Nog een plus is dat het dragen van soortgelijke kledij tussen medewerkers onderlinge verbondenheid met zich meebrengt.

3. BEDRIJFSIDENTITEIT

Elke organisatie heeft zijn normen en waarden, en de uitstraling kan ook in beroepskleding vertaald worden, door bijvoorbeeld een logo of tekst te laten bedrukken, door een bepaalde kleur,....Zo wordt de visie van het bedrijf nog meer uitgedragen naar de patiënten en andere belanghebbenden.

 

UITGEBREIDE KEUZE VOOR EEN VEELZIJDIG VAKGEBIED

Tandheelkunde is een veelzijdig vakgebied. Dit vraagt dan ook om een uitgebreide keuze aan kleding aangepast aan de eisen van de desbetreffende drager.

Dit is ook wat De Berkel doet.

De Berkel is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van beroepskleding voor de zorg. Voor iedere doelgroep is een eigen collectie bedrijfskleding samengesteld. Hiervoor kunt u al zeker bij hen terecht:

  • Modieuze kleding: beroepskleding wordt steeds meer afgestemd op de mode. Hippe en eigentijdse modellen vindt u ook in hun collecties terug
  • Draagcomfort: al hun kledij zit prettig en comfortabel. De modellen uitgevoerd met Flexfit mouwen zorgen voor meer bewegingsvrijheid
  • Hygiëne: al hun kledij is minimaal op 60 graden wasbaar. Na het wassen hangt u de kleding op een kledinghanger en is strijken overbodig
  • Customized: naast hun uitgebreide collectie beroepskleding, biedt De Berkel ook de mogelijkheid om uw eigen bedrijfskleding samen te stellen. Met het customized-concept heeft De Berkel een oneindig speelveld gecreëerd, waarmee u voor uw organisatie uw eigen unieke bedrijfskledinglijn kunt ontwerpen. Met het customized-concept kunt u op basis van de "budget-,comfort- en sportline" uw eigen kledinglijn samenstellen. Hierbij zijn niet alleen de stoffen, garens en logo's variabel, maar tevens ook de mouwen, zakken en kragen zijn uitwisselbaar. Met het customized-concept ontwerpt u uw kledinglijn voor uw organisatie op maat. 

Cusomized Beroepskledij De Berkel