Help Us Make Your Practice Pink!

Hartelijk dank dat u onze campagne steunt om de bewustwording rond ALLE soorten kanker te verhogen en fondsen in te zamelen! U streeft ernaar steeds de beste zorgen te verlenen aan uw patiënten. Daarom maken wij bij Henry Schein ons sterk om de gezondheidszorgsector optimaal te ondersteunen .
PP-1
In het kader van de borstkankermaand om de bewustwording van risico’s op borstkanker te verbeteren slaan werknemers en leveranciers van Henry Schein evenals NGO’s in heel Europa de handen in elkaar in de strijd tegen kanker. Van 2 oktober tot en met 31 december schenken wij 10 % van de opbrengst uit de verkoop van de producten in deze Practice Pink-flyer aan Stichting tegen Kanker om het onderzoek naar kanker te steunen.
 
Practice Pink maakt deel uit van Henry Schein Cares, ons wereldwijde programma voor maatschappelijk ondernemen. Henry Schein Cares beoogt de toegang tot de zorg voor minderbedeelde bevolkingsgroepen wereldwijd te verbeteren door middel van drie focusgebieden: gezondheid, preventie, behandeling en onderwijs, voorbereiding op noodgevallen en noodhulp, en capaciteitsontwikkeling van de gezondheidszorg. Een belangrijk onderdeel van dit werk is het bieden van steun aan kankerpatiënten en hun familie.
 
 
 New call-to-action