De Henry Schein Dental catalogus 2018-2019 is er!

Eindelijk. De nieuwe catalogus 2018-2019, met prijslijst en Netto Deals, ligt bij u op de stoep. Een handig naslagwerk dat u kunt hanteren in uw dagdagelijkse zoektocht naar kleingoed.

Wist u dat dit nog maar een handgreep is uit ons volledige aanbod aan verbruiksmateriaal? Ons distributiecentrum in Duitsland (Heppenheim) stockeert meer dan 70.000 producten, klaar om binnen de 24 uur bij u aan de deur te worden afgeleverd! Één van de redenen om voor ons, Henry Schein, te kiezen.

We hebben niet alleen het meest volledige aanbod aan verbruiksmateriaal. We hebben niet alleen een onklopbare (exclusieve) selectie aan dentale units en ander groot equipment in huis. Wij zijn meer dan het gemiddelde depot. Uw verhaal is onze zorg! Voor al uw vragen en problemen kunt u bij ons terecht. Wij engageren ons om zorg te dragen voor uw praktijk zodat u zorg kunt dragen voor uw patiënten.

willem-demuynck.png


"Bij Henry Schein koopt u geen product, maar een oplossing met service, voor én na de eigenlijke aankoop. Net daarin onderscheiden wij ons van de concurrentie. Producten aanbieden aan de laagst mogelijke prijs is één ding, oplossingen met service aanbieden die met de hoogste zorg voor kwaliteit zijn ingekocht een ander. Want u betaalt voor het totaalplaatje, en trouw wordt extra beloond. Zo houdt u aan het einde van de rit sowieso meer over. In cijfers én in toegevoegde waarde."


Willem Demuynck, Managing Director Henry Schein Dental Belux

Wij kijken naar het geheel. Naar uw praktijk van A tot Z. Van cement tot dentale unit. Van hygiëne en sterilisatiecyclus tot onderhoud. Wij zijn uw rechterhand. Uw steun en toeverlaat. Een baken van kennis en expertise binnen uw vakgebied.

Schenk ons uw vertrouwen en verzeker de toekomst van uw praktijk.

Download de nieuwe catalogus van Henry Schein

Of bekijk de volledige catalogus hier online.